Dagtocht naar Nijmegen.

Op vrijdag 26 juli gaan wij op dagtocht naar Nijmegen.
Eerst gaan we naar het Titus Brandsma Memorial, waar we ontvangen worden met koffie en een toelichting krijgen bij enkele teksten van Titus over mystiek. We bezoeken het prachtige Memorial gebouw en houden daar een korte viering. We gebruiken de lunch met koffie, thee en melk van het huis, graag zelf een lunchpakketje meebrengen.
In de middag gaan we naar het gezellige centrum van Nijmegen, waar de mogelijkheid is om enkele mooie gebouwen te bewonderen, o.a. de Stevenskerk en de Nicolaaskapel. Het zijn geen grote afstanden in het centrum, maar u moet wel enigszins goed ter been zijn. Voor nadere informatie: rengerprent@gmail.com, 06 26260452.
Aan het einde van de middag gaan we terug naar Amstelveen, waar in de Titus Brandsma kerk een Chinees buffet voor ons klaarstaat.

Tijdsoverzicht:
09.30 uur: vertrek Titus Brandsmakerk, Westelijk Halfrond 1
11 – 14.30 uur Memorial
14.30 – 17.15 uur Nijmegen centrum
vanaf 19 uur Chinees Buffet.

De kosten bedragen € 50 per persoon. Opgave graag vóór 18 juli a.s. en via mailadres titusbrandsma.amstelveen@kpnmail.nl (let op de punt tussen titusbrandsma en amstelveen) U kunt de bijdrage overmaken op rekeningnummer NL47 INGB 0000 100 636 t.n.v. H. Mariaparochie o.v.v. dagje uit 26 juli 2024.
Wij kijken er naar uit en hopen dat u met ons meegaat.
Uw pastores: Dea Broersen, Eugène Jongerden, Roel Knijff, Renger Prent.