De moed om ongelukkig te zijn

Webinar AmstelveenSpreekt op maandag19 oktober

Op  maandag19 oktober spreekt schrijver Nowelle Barnhoorn over de moed om ongelukkig te zijn tijdens een webinar van AmstelveenSpreekt. Soms houden we onszelf voor dat positiviteit de sleutel is tot alle geluk. Als je maar genoeg focust op een positieve mindset en streeft naar succes dan kun je alles bereiken wat je wilt. Toch blijkt het leven voor ons vaak minder maakbaar dan gedacht. Hoe ga je daar mee om? Is het wenselijk om het donker te omzeilen of onderdrukken? Of hebben tegenslagen en tegenspoed ook een belangrijke functie?

Volg dit webinar op 19 oktober via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 19.30 uur en kijk mee naar de live-uitzending vanuit Venstra Café. Het officiële programma begint om 20.00 uur.

Nowelle Barnhoorn

De in Amstelveen woonachtige schrijver Nowelle Barnhoorn (1986) verkeerde vijf jaar lang in een depressie en een burn-out. Met to do-lijstjes en adviezen van de huisarts, psycholoog en mensen uit haar omgeving deed ze alles om zich zo snel mogelijk beter te voelen. Maar de omslag naar een gelukkiger leven kwam pas echt toen ze accepteerde dat je slecht voelen er nu eenmaal bij hoort. En dat we juist van tijden in duisternis kunnen leren hoe we zachter en liefdevoller met elkaar kunnen omgaan.

AmstelveenSpreekt is een initiatief dat iedere maand inspirerende events organiseert van en voor Amstelveners die op zoek zijn naar bezinning, ontmoeting en inspiratie.