De (kerst)engelen van Amstelveen

Op maandag 21 december worden de (kerst)engelen van Amstelveen in de spotlights gezet. Deze bijzondere Amstelveners hebben een bijzondere prestatie geleverd in een bijzondere tijd. Deze laatste uitzending van AmstelveenSpreekt zijn Mieke Regelink, multitasker ‘beweging’, Machteld Siegmann, schrijver onder andere van het Venstra geschenkboekje en Roel Smit, voorzitter van het bestuur van de lokale omroep RTVA te gast. Ook enkele jongeren schuiven aan de tafel aan. Hoe hebben zij de afgelopen tijd ervaren?

Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jenny Stoeckart, saxofoon en Peter van Dongen, piano. En algehele leiding is deze avond in handen van Joop Siemers.

Volg dit webinar op maandag 21 december via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 20.00 uur en kijk mee naar de live-uitzending tussen de kerststallen vanuit Life & Garden.

Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis.


Op 4 maandagavonden – 30 november en 7, 14 en 21 december – organiseert Amstelveen Spreekt Kerstevents in Life&Garden. 

Life & Garden Amstelveen heropent vanaf zaterdag 21 november tijdelijk zijn deuren. Het tuincentrum dat afgelopen zomer per 1 juli dicht ging zal komende weken nog één seizoen kerstbomen verkopen. Ook zullen er Urbanus kerststukjes te koop zijn van de vrienden van de Urbanuskerk, inclusief uiteraard een stuk Urbanus chocolade, is er een kerststallententoonstelling van Bert Hillhorst met het thema ‘Hollandse Meesters’, vindt er een serie online events plaats van Amstelveen Spreekt en werkt het bedrijf samen met Tuincentrum Osdorp aan een kerst-outlet met kerstartikelen.