Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Aanstaande zondag 8 november gaan de deuren van de Paaskerk open voor de meditatieve viering met liederen uit Taizé. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Bijgaand vindt u de orde van dienst >.

Om 19.30 begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal. Alhoewel slechts een kleine groep zal zingen, verzoeken wij u om 19.30 u in de kerkzaal te zijn. Om 19.45 zal de viering echt beginnen. Om de viering niet te verstoren, kan na aanvang helaas niemand meer worden toegelaten.

De regels voor deze viering in verband met Corona zijn als volgt:
Omdat iedereen afstand tot de ander moet houden, zitten we niet bij elkaar, maar juist verspreid over de zaal. Er mag slechts een kleine groep mensen zingen, deze groep is daarvoor gevraagd. De rest kan mee neuriën of luisteren. De mensen die mee neuriën worden verzocht om aan de kant van het orgel plaats te nemen, de zangers zitten aan de andere kant, onder de microfoon.
Uw voorbede kunt u in het benedenhuis opschrijven en inleveren vóór de viering. Deze kunt u bij afwezigheid ook per mail aan mij doorgeven. Deze zullen dan in de viering worden uitgesproken.

Het thema is: In het hart van de nacht.
Toelichting bij het thema: Er is geen dag zonder de nacht en geen nacht zonder de dag. Ze zijn verschillende kanten van dezelfde medaille, hebben elkaar nodig en houden elkaar in balans. Alleen in het hart van de nacht kunnen we zingend de dageraad inluiden.

Dit keer is er geen voorganger, maar zullen leden van de voorbereidingsgroep de dienst leiden.
De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Na afloop is er gelegenheid voor een gesprek of een gebed in de stiltehoek, maar wel op afstand van elkaar. In het benedenhuis kun je vanwege de Corona-maatregelen niet napraten met een drankje.

Deze viering kunt u ook digitaal meevieren en wordt uitgezonden om 19.45 uur. Hierbij vindt u de link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1090. U kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kunt u deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet,
Esther Velten