Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Aanstaande zondag 14 februari blijven de kerkdeuren helaas gesloten en is er géén openbare meditatieve viering met liederen uit Taizé in de Paaskerk.

We nodigen je wel van harte uit om deze viering met ons digitaal te vieren. Deze viering wordt gehouden met een kleine besloten groep en wordt uitgezonden om 19.30 uur.
In deze viering zullen er geen liederen live gezongen worden. Van sommige Taizé-liederen zal de tekst opgelezen worden van andere liederen zullen filmpjes uitgezonden worden.
Hierbij vindt u de link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1090. U kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kunt u deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

We willen u graag de gelegenheid geven om uw voorbeden per mail naar ons op te sturen. We zullen deze dan tijdens de viering uitspreken. U kunt deze sturen naar: evelten@ziggo.nl.
Hopelijk kunnen we er met uw medewerking toch een mooie viering van maken.

Het thema is: Zegenen. Voorganger is: Dorien Keus.
De muziek wordt verzorgd door enkele leden van het live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Graag tot zondag of op een ander moment.
Verbonden met elkaar en met de Eeuwige.

Met hartelijke groet,
Esther Velten