Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Zondag 8 mei

Aanstaande zondag is er een meditatieve viering met liederen uit Taizé in de Paaskerk. Je wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Fijn dat we weer samen kunnen vieren, en elkaar kunnen zien en spreken.

Om 19.15 uur begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal. Daarom verzoeken wij je om 19.15 u in de kerkzaal te aanwezig te zijn. Om precies 19.30 uur zal de viering beginnen (i.v.m. de uitzending).

Dit seizoen worden de thema’s gekozen aan de hand van tegenstellingen.
Het thema van komende viering is: Lichaam en ziel.
Voorganger is: Ds. Sicco Zijlstra.
De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Vanwege het uitzenden van de viering is het niet mogelijk om persoonlijk een gebed uit te spreken in de viering. Tijdens de viering kun je voorbeden schrijven voorafgaand aan de viering in het Benedenhuis, of op de gebedsbriefjes die tijdens de viering na de stilte rondgaan. Als je de viering online volgt kun je je voorbeden vooraf mailen in een antwoord op deze mail (graag z.s.m.). De gebeden zullen in de viering worden uitgesproken.

Na afloop is er gelegenheid voor een kort gesprek of een gebed in de stiltehoek. In het Benedenhuis kun je na afloop napraten met een drankje en een zoutje.

Deze viering kun je ook digitaal met ons vieren, via kerkdienstgemist.nl. Je kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kun je deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag! Met een hartelijke groet,

Vincent Dorenbos en Corinne Verheule