Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Zondag 12 juni

Aanstaande zondag is er een meditatieve viering met liederen uit Taizé in de Paaskerk. Je wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Bijgaand vind je de orde van dienst.

Om 19.15 begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal, daarom verzoeken wij jou om 19.15 u in de kerkzaal te zijn. Om 19.30 uur zal de viering echt beginnen.

Dit seizoen worden de thema’s gekozen uit tegenstellingen.
Het thema deze keer is Lichaam en Geest.
Voorganger is ds. Barbara de Groot.
De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Vanwege het uitzenden van de viering is het niet mogelijk om persoonlijk een gebed uit te spreken in de viering. Mocht je behoefte hebben om een voorbede in te sturen, dan ontvang ik die graag per kerende mail van je. Deze zullen in die viering worden uitgesproken. Kun je wel aanwezig zijn en wil je graag een voorbede uitgesproken hebben, dan kun je die in het benedenhuis opschrijven en inleveren voor de viering. Ook deze zullen in de viering worden uitgesproken.

Na afloop is er gelegenheid voor een kort gesprek of een gebed in de stiltehoek. In het benedenhuis kun je na afloop napraten met een drankje en een zoutje.

Deze viering kun je ook digitaal met ons vieren. Hierbij vind je de link: Kerkdienstgemist.nl. Je kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kun je deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet, Esther Velten