Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Zondag 9 oktober

Aanstaande zondag is er een meditatieve viering met liederen uit Taizé in de Paaskerk. Je wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Bijgaand vind je de orde van dienst.

Voorafgaand aan deze Taizéviering, willen we gaan oefenen met het meerstemmig zingen. Inloop vanaf 16.00 uur, starten met zingen om 16.30 uur tot 17.30 uur en daarna gaan we samen soep met broodjes eten. Indien je het leuk vindt om mee te doen met de maaltijd, graag opgeven bij: margot.puhl@ziggo.nl. Dit kan uiterlijk vandaag nog!

Voor mensen die niet eerder aanwezig kunnen zijn: Om 19.15 uur begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal, daarom verzoeken wij jou om 19.15 uur in de kerkzaal te zijn. Om 19.30 uur zal de viering echt beginnen.

Dit seizoen worden de thema’s gekozen uit tegenstellingen. Het thema deze keer is: Zaaien en Oogsten.
Voorganger is: ds. Barbara de Groot. De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Er is een mogelijkheid om in de viering een persoonlijk gebed uit te spreken. Mocht je behoefte hebben om een voorbede door een ander te laten uitspreken, dan ontvang ik die graag per kerende mail van je. Ook kun je die vóór de viering in het benedenhuis opschrijven en inleveren. Deze zullen in de viering worden uitgesproken.
Na afloop is er gelegenheid voor een kort gesprek of een gebed in de stiltehoek. In het benedenhuis kun je na afloop napraten met een drankje en een zoutje.

Deze viering kun je ook digitaal met ons vieren. Hierbij vind je de link: kerkdienstgemist.nl. Je kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kun je deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet,
Esther Velten,
e-mail: evelten@ziggo.nl