Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Zondag 13 november

Aanstaande zondag is er een meditatieve viering met liederen uit Taizé in de Paaskerk. Je wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Bijgaand vind je de orde van dienst.

Om 19.15 uur begint de voorbereiding op de viering met inzingen in het benedenhuis, daarom verzoeken wij jou om vóór 19.15 uur aanwezig te zijn. Om 19.30 uur zal de viering echt beginnen. Voor de dienst is koffie en thee verkrijgbaar.

Dit seizoen worden de thema’s gekozen uit tegenstellingen. Het thema deze keer is: Tijd en Eeuwigheid.
Voorganger is: ds. Arianne Geudeke. De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Er is een mogelijkheid om in de viering een persoonlijk gebed uit te spreken. Dit kan per kerende mail. Ook kun je die vóór de viering in het benedenhuis opschrijven en inleveren. Deze zullen in de viering worden uitgesproken. Er is tijdens de viering ook de mogelijkheid om zelf een gebed uit te spreken. (Helaas zijn deze niet te verstaan voor de luisteraars thuis).

Na afloop is er gelegenheid voor een kort gesprek of een gebed in de stiltehoek. In het benedenhuis kun je na afloop napraten met een drankje en een zoutje.

Deze viering kun je ook digitaal met ons vieren. Hierbij vind je de link: kerkdienstgemist.nl. Je kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kun je deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet,
Esther Velten,
e-mail: evelten@ziggo.nl