Uitnodiging gemeentevergadering op 24 november

Op afstand én hoe u zich op deze vergadering kunt voorbereiden

Geachte gemeenteleden van de Protestantse Gemeente te Amstelveen – Buitenveldert,

De Algemene Kerkenraad organiseert op dinsdagavond 24 november om 20.00 uur een gemeente-vergadering vanuit de Paaskerk. Op de agenda van deze vergadering staan de jaarverslagen over 2019 van het College van Kerkrentmeesters en van het College van Diakenen. Ook wordt u geïnformeerd over de stand van zaken m.b.t. de verkoop van de Pelgrimskerk.

U kunt op drie manieren aan de beide jaarverslagen komen:

  • via de website van de PGA-B (zie hieronder); OF
  • via een e-mail aan de scriba van de AK (scribaak@pga-b.nl): OF
  • een telefoontje naar het Kerkelijk Bureau (telefoonnummer: 020 6413648) en u krijgt de stukken per post toegestuurd (dit kan vanwege de verhuizing van het Kerkelijke Bureau vanaf dinsdag 3 november).

U kunt op twee manieren deelnemen aan deze gemeentevergadering:

  • via Kerkdienstgemist en dan kiezen voor de Paaskerk, in dat geval dient u uw eventuele vragen over de beide jaarverslagen uiterlijk op vrijdag 20 november te sturen naar de scriba van de AK (scribaak@pga-b.nl). Ook tijdens de uitzending kunt nog een vraag stellen via SMS of Whatsapp (te sturen naar het mobiele nummer 06 83995520); OF
  • via het vergadersysteem Teams; laat aan de scriba van de AK weten dat u de vergadering via Teams wilt volgen (scribaak@pga-b.nl); in dat geval krijgt u een uitnodiging voor de vergadering en kunt u uw vragen direct tijdens de uitzending stellen via Teams.

Tijdens de vergadering zullen de beide jaarverslagen in hoofdlijnen worden ingeleid. De meeste tijd zal worden besteed aan de beantwoording van uw vragen.

Pieter Licht,
scriba AK.


College van Kerkrentmeesters: Jaarrekening 2019 >
College van Diakenen: Jaarverslag 2019 >