Woningen te Huur

Leiduinstraat

De Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert is eigenaar van enkele etage woningen in de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam. Vorige week informeerden wij u dat er een woning aan de Woestduinstraat te huur is. Per eind maart a.s. komt ook een woning aan de Leiduinstraat beschikbaar.

Woning Leiduinstraat
Dit betreft een 3 kamer woning op de begane grond van circa 45 m2, die enkele jaren geleden is opgeknapt. De woning heeft een tuin. De huursom zal circa € 1.250,- per maand bedragen.

Voor de woning betekent dit huurniveau dat de huurder een ( gezamenlijk) bruto inkomen van ongeveer € 5.000,-/ maand dient te hebben.

Indien u iemand kent die interesse heeft in de huur van deze woning, kan zij/hij uiterlijk 22 maart a.s. een mail sturen naar het Kerkelijk Bureau:  kerkelijkbureau@pga-b.nl  met vermelding  verhuurQ1-2.

In de mail dient de volgende informatie opgenomen te zijn:

  • Naam en voornaam geïnteresseerde
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Telefoon/ e-mail
  • Netto inkomen per maand

Onze beheerder neemt contact op met één gegadigde. Nadere informatie wordt door de beheerder alleen aan deze gegadigde verstrekt. Eventuele andere gegadigden krijgen geen terugkoppeling.  Het kerkelijk bureau is inhoudelijk niet bij de verhuur betrokken en kan geen informatie verstrekken.

College van Kerkrentmeesters