Uitnodiging meditatieve viering met liederen uit Taizé

zondag 10 oktober

U wordt van harte uitgenodigd om bij meditatieve viering met liederen uit Taizé aanwezig te zijn, gehouden in de Paaskerk. Om 19.15 uur begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal, daarom verzoeken wij u om 19.15 uur in de kerkzaal te zijn. Om 19.30 zal de viering echt beginnen.

Bijgaand vindt u de orde van dienst.

Dit zijn de maatregelen die in de kerk nog gelden: Omdat iedereen afstand tot de ander moet houden, zitten we niet bij elkaar, maar verspreid over de zaal. Gelukkig kan iedereen wel weer meezingen.
Tijdens de viering kan er vanwege de opnames geen gebed uitgesproken worden door gemeenteleden zelf. Mocht u behoefte hebben om een voorbede in te sturen, omdat u er niet bij kunt zijn, dan ontvang ik die graag per kerende mail van u. Deze zullen in die viering worden uitgesproken. Kunt u wel aanwezig zijn en wilt u graag een voorbede uitgesproken hebben, dan kunt u die in het benedenhuis opschrijven en inleveren voor de viering. Ook deze zullen in de viering worden uitgesproken.

Dit seizoen worden de thema’s gekozen uit tegenstellingen.
Het thema deze keer is: vasthouden/loslaten/opnieuw geboren worden.
Voorganger is: David van der Meulen. De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Na de viering is er gelegenheid voor een gesprek of een gebed in de stiltehoek. In het benedenhuis kun je na afloop napraten met een drankje en een zoutje.

Deze viering kunt u ook digitaal met ons vieren. Hierbij vindt u de link: kerkdienstgemist.nl. U kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kunt u deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet,
Esther Velten