Meditatieve viering met liederen uit Taizé

zondag 13 februari

Aanstaande zondag gaan de deuren van de Paaskerk open voor de meditatieve viering met liederen uit Taizé. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Fijn dat we elkaar kunnen zien en spreken. Bijgaand vindt u de orde van dienst.

Dit zijn de maatregelen die in de kerk gelden: Kom binnen met mondkapje en zet deze af als je zit. Houd afstand en ga niet bij elkaar zitten, maar verspreid over de zaal. Gelukkig kan iedereen wel meezingen.

Om 19.15 begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal, daarom verzoeken wij u om 19.15 u in de kerkzaal te zijn. Om 19.30 zal de viering echt beginnen.

Mocht u behoefte hebben om een voorbede in te sturen, omdat u er niet bij kunt zijn, dan ontvang ik die graag per kerende mail van u. Deze zullen in die viering worden uitgesproken. Kunt u wel aanwezig zijn en wilt u graag een voorbede uitgesproken hebben, dan kunt u die in het benedenhuis opschrijven en inleveren voor de viering. Ook deze zullen in de viering worden uitgesproken.

Dit seizoen worden de thema’s gekozen uit tegenstellingen. Het thema deze keer is: vriend/vijand.
Voorganger is: Werner Pieterse.
De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Na afloop is er gelegenheid voor een gesprek of een gebed in de stiltehoek, maar wel op afstand van elkaar. In het benedenhuis kun je na afloop napraten met een drankje en een zoutje.

Deze viering kunt u ook digitaal met ons vieren. Hierbij vindt u de link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1090. U kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kunt u deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet, Esther Velten
evelten@ziggo.nl, tel: 020-6455406