Zondag 4 april – Pasen

Overzicht van alle diensten

Kruiskerk
10.00 uur: ds. Sieb Lanser, orde van dienst
12.00 uur: Het Paasverhaal wordt verteld, er wordt naar muziek geluisterd, er wordt een kleine wandeling gemaakt. Na terugkomst in Paas- en Kruiskerk sluiten we af met verstilling, muziek en gebed.
Paaskerk
10.00 uur: ds. Werner Pieterse, orde van dienst
12.00 uur: Het Paasverhaal wordt verteld, er wordt naar muziek geluisterd, er wordt een kleine wandeling gemaakt. Na terugkomst in Paas- en Kruiskerk sluiten we af met verstilling, muziek en gebed.
Pelgrimskerk
10.30 uur:  ds. H.U. de Vries, naast paasliederen zal de solocantate ‘Jauchzt, ihr Christen, seid vergnügt’ (TWV 1:955) van Georg Philipp Telemann (1681- 1767) ten gehore worden gebracht.


Pauluskerk

1e paasdag
10.00 uur: ds. L. Plug, Barneveld
18.30 uur: ds. W.Th. Moehn, Hilversum

2e paasdag
10.00 uur: prop. H.B. van der Knijff


toelichting 1e collecte  Diakonie:
Kerk in Actie: een toekomst voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika

Stel dat uw kind of uw kleinkind opgroeit in een slechte buurt vol prostitutie, drugs, diefstal, geweld, en vuilnis. Wat komt er dan van uw kind of kleinkind terecht als u hem zelf ook niet kan ondersteunen? Misschien krijgt hij slechte vrienden en belandt hij in de criminaliteit. De moeder van Kgaugelo, die in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria woont, maakte zich terecht zorgen om haar 8-jarige zoon. Ze heeft zelf onvoldoende tijd om naar hem om te kijken. Wat was ze blij toen kinderwerkster Sue contact legde met haar zoon. Sue werkt voor een Zuid-Afrikaanse organisatie, die kansarme kinderen zoals Kgaugelo hulp biedt me thuiswerk. Ze leren normen en waarden via bijbelonderwijs. Ze krijgen zelfvertrouwen doortheater, muziek en kunst. En wat het allerbelangrijkste is: ze blijft de kinderen trouw totdat ze volwassen zijn en op een goede plekzijn beland. Via deze collecte kunt helpt u mee om kinderen zoals Kgaugelo zo’n kans te bieden!
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL32 INGB 0000 5268 33, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. Zuid-Afrika
U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met de link voor de 1e collecte.
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: https://pga-b.nl/home/givt-app/

toelichting 2e collecte Kerk:
Paaskerk en Kruiskerk Wijkwerk

Schenk mij het vertrouwen
dat er een moment zal zijn
zoals die ochtend
Pasen
nieuw begin van leven
aan dood en verdriet voorbij

Vier Pasen mee via Kerkdienstgemist.nl. U bent live met de viering verbonden of u kunt op een later moment terugkijken. De collectie van vandaag is speciaal voor de kosten van Kerkdienstgemist.nl.

Pelgrimskerk Wijkwerk

Paasmorgen, opnieuw beginnen. We verwelkomen u met paasliederen en muziek. De opbrengst van deze collecte is voor de wijkkas en onder andere hiervoor besteed. Mogen wij op uw gift in deze collecte rekenen?

U kunt uw gift over maken op rekeningnummer NL53 ABNA 0549 31 65 23 t.n.v. Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. Wijkwerk Kruiskerk / Paaskerk / Pelgrimskerk.

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met de link voor de 2e collecte.
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: https://pga-b.nl/home/givt-app/


Overzicht collecte-opbrengsten oktober t/m december 2020 >


Overige diensten in de Zorg-/Ziekenhuizen

Kapel Vumc:geen dienst

Vreugdehof:
10.30 uur: ds. Bram Sneep

Zorgcentrum Groenelaan: geen dienst
Ziekenhuis Amstelland: geen dienst
De Buitenhof: geen dienst
Zorgcentrum Zonnehuis: geen dienst