Programma voor kinderen

In verband met coronamaatregelen kunnen de activiteiten anders zijn dan gebruikelijk. Meer informatie hierover vind je op de websites van de kerken over vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Crèche

Voor baby’s en peuters is er tijdens de zondagse ochtendviering in de Kruiskerk en de Paaskerk opvang. Meer informatie hierover vind je op de websites van de kerken over vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Kinderkerk – Kinderdienst

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke zondagochtend kinderdienst in de Kruiskerk en kinderkerk in de Paaskerk. Na een gesprekje met de predikant en een kinderlied gaan zij naar hun eigen ruimte. Daar luisteren ze naar verhalen uit de Bijbel en  knutselen iets of doen een spel. Meer informatie hierover vind je op de websites van de kerken over vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Kliederkerk en Verhaal in de Kruiskerk

Kliederkerk en Verhaal in de Kruiskerk zijn er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten, proefjes en spelletjes op een ongedwongen manier Bijbelverhalen willen ontdekken. De middagen worden afgesloten met een viering en gezamenlijke maaltijd.

Kliederkerk in de Paaskerk staat gepland op zondag 7 maart 2021 en 6 juni 2021 van 16.00 – 18.15 uur inclusief eten.

Verhaal in de Kruiskerk staat gepland op zondag 24 januari en 18 april van 16.00 – 18.15 uur inclusief eten.

App of e-mail voor meer informatie kliederkerk@pga-b.nl, djk@kruiskerk-amstelveen.nl of vraag meer informatie aan via het contactformulier.

kliederkerk