Kliederkerk – Pinksteren

zondag 16 april 2023 (16.00 – 18.15 uur, inclusief eten)

Nadat Jezus is opgestaan (Pasen) en naar de hemel is gegaan (Hemelvaart), verzamelen alle leerlingen van Jezus zich in een huis. ‘Ik laat jullie niet in de steek’, had Jezus gezegd vlak voor hij wegging. ‘Ik blijf vanuit de hemel voor jullie zorgen. Mijn Vader heeft beloofd jullie de Heilige Geest te geven. Jullie moeten in Jeruzalem blijven en daar wachten.’ Dat hebben de leerlingen gedaan. En dan plots horen ze vreemde geluiden en begint het hard te waaien.

Wil jij samen met ons meer te weten komen over het verhaal van Pinksteren? Beleef het verhaal op zondag 16 april 2023 tijdens Kliederkerk Amstelveen (Augustinuspark 1), van 16.00 tot 18.15 uur (inclusief eten).

Kliederkerk is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Na het ‘kliederuur’ is er een korte viering en als afsluiting eten we met elkaar.

Komen jullie ook? Meld je dan vóór donderdag 13 april aan bij jeugdwerker Nienke van der Heiden (nienke@pga-b.nl of 06 – 37 22 76 76)

Afbeelding: Pixabay – Gerd Altmann