Taizéreis

20 t/m 27 augustus 2023

Ga jij deze zomer mee naar Taizé?

Een week Taizé (kloostergemeenschap in Frankrijk) betekent een ontmoeting met duizenden jongeren van over de hele wereld en een week meeleven met de ± 100 broeders van Taizé. Daarbij ga je mee in hun ritme: drie keer per dag een viering en leven in eenvoud.

In Taizé maak je nieuwe vrienden, voer je goede gesprekken, geniet je van een stressvrije omgeving, volg je (korte)Bijbelstudies, doe je ‘kampeer skills’ op en ontdek je wat stilte is. Een bijzondere week: voor veel jongeren een onvergetelijke ervaring!

Normaliter is Taizé voor jongeren van 17 t/m 29 jaar. De week dat wij gaan is echter een speciale week voor 18 t/m 35 jarigen. Dat betekent dat het middagprogramma er iets anders uitziet dan normaal en er dus als uitzondering ook ‘oudere’ jongeren meekunnen. Je kan uiteraard nog steeds met je gespreksgroepje afspreken, maar in de middagen zijn er die week ook allerlei workshops over diverse onderwerpen (klimaat, sociale en maatschappelijke vraagstukken, zingeving, muziek, Bijbel, enzovoorts).

De reis kost €195,- (inclusief de reis en het verblijf). Als de prijs een probleem is, laat het vooral weten, dan vinden we daar wel een oplossing voor.

Zin om mee te gaan? Geef je dan nu op! (nienke@pga-b.nl of 0637227676). Aanmelden kan tot maandag 19 juni 2023.