Givt APP

Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak. En de coronacrisis maakt ons duidelijk dat we niet altijd meer contant kunnen geven. Givt ontwikkelde een app waarmee je met je smartphone kunt geven. Of je nu thuis naar een online dienst bekijkt, in de kerk aanwezig bent of je portemonnee of mobiele telefoon thuis hebt laten liggen, met de Givt app geef je op het moment dat en op de plaats die jou uitkomt.

Hoe werkt het?

  1. Download de Givt-app op je mobiele telefoon vanuit de App Store of Google Play.
  2. De app vraagt je om je (eenmalig) te registeren door opgave van e-mailadres, woonadres, een wachtwoord, mobiele telefoonnummer en bankrekeningnummer.
    Je machtigt Givt hiermee om tijdens een collecte het door jezelf vast te stellen bedrag van je rekening af te schrijven.
  3. Ga naar beginscherm en kies een bedrag dat je wilt geven voor de 1e collecte
  4. Klik op collecte toevoegen en kies een bedrag voor de 2e collecte
  5. Klik op Volgende
  6. Kies voor Lijst en kies aan wie je wilt geven (Kruiskerk Amstelveen / Paaskerk Amstelveen / Pelgrimskerk Buitenveldert).
  7. Klik op Geven en je gift is gegeven. Klik op klaar om het af te ronden.

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen. Bel of e-mail het Kerkelijk Bureau voor meer informatie. In de zondagse nieuwsbrieven en in Present verschijnen regelmatig namen van kerkleden die je voorgingen en bereid zijn om je te informeren of te helpen.