#Nietalleen

Als mijn handen voortdurend bezig zijn met dingen vast te houden, dan kan ik niet geven en ontvangen – Dorthee Sölle, Duits theologe

Onze droom is dat niemand zich alleen voelt in deze tijd.

Jouw licht is onmisbaar!

 

#nietalleenMet #Nietalleen worden talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers en aan elkaar verbonden. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Zo helpen we elkaar in deze bijzondere tijd, want je bent #Nietalleen.
Bekijk de website van het platform.

#Nietalleen wordt gecoördineerd door de Protestantse Kerk Nederland en de Evangelische Omroep.

tv-programma #Nietalleen
Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus, maar veel mensen vinden het lastig om hulp te vragen. Voor het tv-programma #Niet Alleen reist Bert van Leeuwen dit najaar door Nederland om te luisteren naar verhalen, om mensen te helpen met hun hulpvraag en ze een hart onder de riem te steken. Dus bent of kent u iemand in uw gemeente die wel wat hulp in deze tweede coronagolf kan gebruiken of kent u iemand die een hart onder de riem heeft verdiend? Mail naar hulp@nietalleen.nl en wie weet komt Bert binnenkort langs om te helpen of te verrassen!
Je hoeft het #Nietalleen te doen!

 

naar adventskalender