Rommelmarkt 2022

Op zaterdag 17 september (van 10.00 tot 15.00 uur) organiseren wij na 2 jaar weer onze Rommelmarkt. Woensdag 14 september (van 11.00 tot 20.00 uur) kunnen de spullen worden ingebracht. Om verschillende redenen hebben we besloten om het assortiment in te perken, zodat alles binnen in het benedenhuis van te voren kan worden klaar gezet en we ’s morgens vlak van te voren geen buitenkramen meer hoeven in te richten.
Wanneer het mooi weer is zullen wij buiten een terras maken en het rad van avontuur laten draaien. Bij slecht weer kan dit binnen.
Dit jaar zal ons assortiment beperkter zijn dan in het verleden. Ook zal er meer worden voorgeprijsd. We kunnen daarom niet meer alle spullen aannemen. Het assortiment zal bestaan uit boeken, lp’s, cd’s, speelgoed, spelletjes, puzzels, elektronica, computers, telefoons e.d.
Rad van avontuur, in de afgelopen twee jaar is een record aantal DE punten, zegels en waardebonnen ingezameld, er is dan ook een keur aan prachtige prijzen beschikbaar.
Uiteraard is de bar open en wordt er eten en drinken verstrekt, bij mooi weer ook buiten op het terras.

Rooster voor medewerkers, vanaf zondag 28 augustus staat er een flip- over in het benedenhuis waarop u kunt aangeven aan welk onderdeel u mee wilt werken op 17 september en hoe lang. Aanmelding kan ook via de website rommelmarkt@paaskerk-amstelveen.nl

Als commissie willen wij er voor alle bezoekers en medewerkers een heel gezellige dag van maken.

Hartelijke groet van de rommelmarktcommissie Aukje Hoogerwerf, Marjo Valkier, Reinier Ran, Wilm Merckel en Jan van Schaik