Meditatieve viering met liederen uit Taizé

Zondag 11 april

Aanstaande zondag 11 april gaan de deuren van de Paaskerk open voor de meditatieve viering met liederen uit Taizé. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Fijn dat we elkaar kunnen zien en spreken.

Bijgaand vind u de orde van dienst. Deze viering kunt u ook digitaal met ons vieren. Hierbij vindt u de link: kerkdienstgemist.nl. U kiest dan voor de live-uitzending. Natuurlijk kunt u deze dienst ook later op enig ander moment volgen. Dan volstaat het klikken op de datum van deze dienst.

Dit zijn de maatregelen die in de kerk gelden: Omdat iedereen afstand tot de ander moet houden, zitten we niet bij elkaar, maar juist verspreid over de zaal. Er mag slechts een kleine groep mensen zingen, deze groep is daarvoor gevraagd. De rest kan mee-neuriën of luisteren.

Om 19.15 uur begint de voorbereiding op de viering met inzingen in de kerkzaal. Alhoewel niet iedereen kan meezingen, verzoeken wij u om 19.15 uur in de kerkzaal te zijn. Om 19.30 uur zal de viering echt beginnen. Om de viering niet te verstoren, kan na aanvang helaas niemand meer worden toegelaten.

Mocht u behoefte hebben om een voorbede in te sturen, omdat u er niet bij kunt zijn, dan ontvang ik die graag per kerende mail van u. Deze zullen in die viering worden uitgesproken. Kunt u wel aanwezig zijn en wilt u graag een voorbede uitgesproken hebben, dan kunt u die in het benedenhuis opschrijven en inleveren voor de viering. Ook deze zullen in de viering worden uitgesproken.

Het thema is: Gewond leven.  Voorganger is: David van der Meulen.

De muziek wordt verzorgd door leden van een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.

Na afloop is er gelegenheid voor een gesprek of een gebed in de stiltehoek, maar wel op afstand van elkaar. In het benedenhuis kun je helaas nog niet napraten met een drankje en een zoutje.

Graag tot zondag. Met een hartelijke groet,
Esther Velten
e-mail: evelten@ziggo.nl,
tel: 020-6455406