Overzicht vieringen


Ma/  25 december, eerste kerstdag

Eerste collecte:  Diaconie, In actie voor kinderen in de knel
Tweede collecte:  Kerk, Wijkwerk

Kruiskerk
10.00 uur: ds. Roel Knijff, orde van dienst
Paaskerk
10.00 uur: ds. Esther Weijenberg & Nienke van der Heiden, m.m.v. koor Alegría,  orde van dienst
Pauluskerk
10.00 uur: ds. E.C. de Waard
Pelgrimskerkgemeente
09.30 uur: ds. Sieb Lanser, dienst met muzikaal karakter, orde van dienst.
Kapel VUmc
10.00 uur: Maria Berends – van Hoek
Vreugdehof
10.30 uur: Ellen Kok

Di / 26 december, tweede kerstdag

Pauluskerk
10.00 uur Kerstviering kinderen


Toelichting op de 1e collecte: K.i.A.: Kinderen in de knel: Help kinderen in Oekraïne de oorlog door
Iedereen in Oekraïne, van jong tot oud, is blootgesteld aan de gevolgen van de oorlog in het land. Maar de veerkracht van de mensen in Oekraïne is bewonderenswaardig. Ondanks de oorlog en de ellende die dit veroorzaakt, bouwen ze elke dag aan hun toekomst. Voor zichzelf, maar vooral voor hun kinderen.
Door de jarenlange contacten met Oekraïense kerken kan Kerk in Actie hulp bieden in het hele land. Zij bieden kinderen een veilige plek om te spelen en psychosociale hulp om mentaal gezond te blijven. Oekraïense gezinnen ontvangen voedsel- en zadenpakketten, zodat ze toch eten op tafel hebben. Op centrale plekken in getroffen steden staan mobiele locaties waar kinderen en hun ouders kunnen opwarmen en hun verhaal kwijt kunnen. Kerk in Actie helpt ook bij het herstel van kapotgebombardeerde schoolgebouwen, zodat kinderen kunnen blijven leren.

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met tikkie Kinderen Oekraïne
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: info Givt-app.
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL32 INGB 00005268 33, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. Oekraïne


Toelichting op de 2 collecte: Wijkwerk
De bestemming is onder andere voor: muziek en bloemen in de kerk, een attentie voor zieken, het bijhouden van onze website, het samenstellen van de liturgieën, folders en voor kerkdienstgemist.nl. Via dit platform bent u live met de viering verbonden of kunt u er uitgesteld naar kijken. Dit alles voor de viering en de beleving van het geloof, waarbij iedereen is uitgenodigd tot volledige deelname. Wij geloven dat de boodschap van God met je meegaat, in Gods trouw en in naastenliefde, waardoor het leven van iedereen in positieve zin kan veranderen. Laten wij allen door middel van deze collecte een bijdrage aan dit werk leveren.

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met tikkie 2e collecte
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: info Givt-app.
U kunt uw gift over maken op rekeningnummer NL53 ABNA 0549 31 65 23 t.n.v. Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. wijkwerk


Overzicht collecte-opbrengsten 2e kwartaal 2023 >