Zo/ 24 april Do 28/4 Vr 29/4

Overzicht van alle diensten

Zo/ 24 april

1e collecte: Diaconie, Stichting Stap Verder
2e collecte: Kerk, Eredienst en Pastoraat in onze gemeente

Kruiskerk
10.00 uur: ds. Arie Jan van der Bom, orde van dienst
16.30 uur: Muzikale Vesper
Paaskerk
10.00 uur: ds. Werner Pieterse, orde van dienst
Pauluskerk
10.00 uur: ds. J.A. Mol, Driezum, bevestiging
14.30 uur: ds. E.C. de Waard, Intrede
Pelgrimskerk
10.30 uur: ds. Sietske van der Hoek, orde van dienst
Kapel VUmc
10.00 uur: Femke Stock

Do/ 28 april

Zorgcentrum Groenelaan
10.30 uur: drs. Renger Prent

Vr/ 29 april

’t Huis aan de Poel
geen dienst


Toelichting op de 1e collecte: Stichting Stap Verder
in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost wonen zo’n 135 nationaliteiten. De helft van hen is eerstegeneratieallochtoon. Velen spreken geen Nederlands en verdwalen in het woud van instanties. Midden in de Bijlmer staat het diaconaal oecumenisch centrum ‘Stap Verder’. ‘Stap Verder’ heeft spreekuren, verwijst mensen door naar instanties en biedt taallessen. Voor €30,- kan er een nieuw lesboek worden gekocht. Helpt u deze mensen mee om een toekomst op te bouwen?
Kerk in Actie steunt het werk voor kwetsbare jongeren in Libanon. Geef in de collecte en steun het werk van jongerencentrum Manara in Beiroet. Helpt u mee?

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met tikkie 1e collecte
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: https://pga-b.nl/home/givt-app/
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL32 INGB 0000 5268 33, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. Stap Verder.


Toelichting op de 2e collecte: Eredienst & pastoraat in onze gemeente
Als Protestantse Gemeente Amstelveen – Buitenveldert (Kruiskerk, Paaskerk en Pelgrimskerk), zijn we dankbaar dat we uit Gods liefde mogen leven en die al delend mogen geven. Daar zetten we ons gezamenlijk voor in. Met onze wekelijkse vieringen en door om te zien naar elkaar en naar onze buurtgenoten. Betuig uw steun door een gift aan deze collecte.

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met tikkie 2e collecte
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: https://pga-b.nl/home/givt-app
U kunt uw gift over maken op rekeningnummer NL53 ABNA 0549 31 65 23 t.n.v. Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v Eredienst en pastoraat.


Overzicht collecte-opbrengsten 4e kwartaal 2021 >