Overzicht vieringen


Zo/ 15 oktober

Eerste collecte: Diaconie, Drugspastoraat
Tweede collecte:  Kerk, Wijkwerk

Kruiskerk
10.00 uur: ds. Roel Knijff, orde van dienst
Paaskerk
10.00 uur: ds. Esther Weijenberg, orde van dienst
17.00 uur: Themaviering
Pauluskerk
10.00 uur: ds. J. Kommers, Ermelo
18.30 uur: ds. E.C. de Waard
Pelgrimskerkgemeente
10.00 uur: dhr. Eric Citroen, orde van dienst
Kapel VUmc
10.00 uur: Benita Spronk

Do/ 19 oktober

Zorgcentrum Groenelaan
10.30 uur: Odien van ‘t Riet

Vr/ 20 oktober

’t Huis aan de Poel
14.30 uur: ds. Coosje Verkerk


Toelichting op de 1e collecte: Drugspastoraat
Pastoraat’ is een begrip dat in de kerk gebruikt wordt voor ‘naar elkaar omzien’. Dat kan op allerlei manieren.
Waar mensen elkaar ontmoeten, groeit ruimte en verlangen naar bezinning. We merken dat de behoefte aan het stilstaan bij het leven groot is en om bezinning vraagt. Hoe kan mijn leven met verslaving leefbaar blijven en hoe kan ik er zin aan geven of voor vinden? In de eigen zondagse diensten en in persoonlijke ontmoetingen zijn gebruikers en pastores hierover met elkaar in gesprek. Ook over de vraag wat de persoon en de boodschap van Jezus Christus voor ons kunnen betekenen in deze.

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met tikkie 1e collecte
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: info Givt-app.
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL32 INGB 0000 5268 33, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. Drugdpastoraat


Toelichting op de 2e collecte: Wijkwerk
De collecte van deze week is bestemd voor het werk in onze wijk. De opbrengst gaat naar de wijkkas. De bestemming is onder andere voor: muziek en bloemen in de kerk, een attentie voor zieken, het bijhouden van onze website, de liturgieën, folders en voor Paas- en Kruiskerk kerkdienstgemist.nl. Via dit platform bent u live met de viering verbonden of kunt u er uitgesteld naar kijken. Laten wij allen deze verantwoordelijkheid op ons nemen.

U kunt ook direct een bedrag (online) overmaken met tikkie 2e collecte
Of geef via de Givt-app. Te downloaden op uw mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op onze website: info Givt-app.
U kunt uw gift over maken op rekeningnummer NL53 ABNA 0549 31 65 23 t.n.v. Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, o.v.v. Wijkwerk


Overzicht collecte-opbrengsten 2e kwartaal 2023 >