AdventPakjesactie – Helpen jullie mee?

Op zondag 12 december wordt de AdventPakjesactie georganiseerd! De kerstpakketjes die tijdens deze Actie gemaakt worden zijn ieder jaar weer een lichtpuntje voor meer dan 100 dak- en thuislozen van Inloophuis Makom en nachtopvang Stichting Stoelenproject.

Aan deze diaconale Actie kan jong én oud meehelpen! Dat kan op 3 manieren:

1)Door spullen te verzamelen. Voor de kerstpakketjes zijn kleine verzorgingsproducten nodig, zoals kleine flesjes shampoo, doucheschuim of scheerschuim, kleine tubes tandpasta, tandenborstels, kammen en wegwerp scheermesjes. Verder is er grote behoefte aan sokken, ondergoed, sjaals en mutsen. LET OP: geen gebruikte kleding en alleen KLEINE verzorgingsproducten!

Het inloophuis en de nachtopvang zijn daarnaast ook heel blij met chocolade, viltstiften, kleurpotloden en spelletjes. In verband met gebrek aan opslagruimte, worden blikken eten, houdbaar broodbeleg en grote verpakkingen verzorgingsproducten aan de voedselbank geschonken.

Inzamelmomenten:

Kruiskerk: zondag 5 na en 12 december voorafgaand de kerkdienst en op zaterdag 11 december tussen 14.00 en 16.00 uur.

Paaskerk: zondag 5 en 12 december voorafgaand aan de kerkdienst en op zaterdag 11 december tussen 9.30 en 11.00 uur.

2)Door te helpen sorteren en de Kerstpakketjes te maken. De Pakjesactie vindt dit jaar plaats in de Paaskerk. Start: 11.15 uur, duur: ± 1 uur.

3)Door een financiële bijdrage te doen. Een bijdrage is zeer welkom en kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer: NL32 INGB 0000526833 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, onder vermelding van AdventPakjesactie 2021.

Namens de wijk diaconieën van de Kruiskerk Marijke van der Meulen (scriba@kruiskerk-amstelveen.nl) en Paaskerk Roeltje Mentink (roeltje@fammentink.nl)